10. OKTOBAR 2015. GODINE - ROK ZA DOSTAVLJANJE TROMESEČNOG (KVARTALNOG) IZVEŠTAJA O JAVNIM NABAVKAMA ZA PERIOD JUL-SEPTEMBAR 2015. GODINE

Datum objave: 09-10-2015


Zakonske odredbe koje uređuju obavezu izveštavanja i vođenja evidencija o javnim nabavkama i odredbe Pravilnika o sadržini izveštaja o javnim nabavkama i načinu vođenja evidencije o javnim nabavkama ("Službeni glasnik RS", br. 29/13) nisu menjane.

Naručioci su obavezni da svoje kvartalne izveštaje dostavljaju isključivo u elektronskoj formi, putem jedinstvenog softvera za izradu i dostavljanje plana nabavki, izmena plana, izveštaja o izvršenju plana i kvartalnih izveštaja o zaključenim ugovorima i sprovedenim postupcima nabavki postavljenog na sajtu Uprave za javne nabavke. Kvartalni izveštaji o zaključenim ugovorima i sprovedenim postupcima nabavki Upravi za javne nabavke dostavljaju se na adresu: izvestaj@ujn.gov.rs.

Način vođenja evidencije o javnim nabavkama bliže uređuje Pravilnik o sadržini izveštaja o javnim nabavkama i načinu vođenja evidencije o javnim nabavkama ("Službeni glasnik RS", br. 29/13). Na sajtu Uprave za javne nabavke objavljeno je i Uputstvo za korišćenje softvera za izradu i dostavljanje plana nabavki, izveštaja o izvršenju plana nabavki i kvartalnih izveštaja o javnim nabavkama.

IPC višednevno SAVETOVANJE
PALIĆ, 7-10. april 2019.

- SAVETOVANJE za EKONOMISTE i PRAVNIKE

- Novine i aktuelnosti u PORESKOM, RAČUNOVODSTVENOM, FINANSIJSKOM, BUDŽETSKOM i PRAVNOM POSLOVANJU privrednih društava, javnih preduzeća i korisnika budžetskih sredstava

IPC višednevno SAVETOVANJE
PALIĆ, 7-10. april 2019.

- NOVI ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA

- JAVNE NABAVKE u praksi

IPC TRENINZI u aprilu

- USPOSTAVLJANJE SISTEMA FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA I KONTROLE U JAVNOM SEKTORU

Palić, 8. i 9. april od 16h do 19.30h

- Nove OBAVEZE DIREKTORA ŠKOLA

Palić, 10. april od 9.30h do 14h