OBAVEŠTENJE O KRAJNJEM ROKU ZA DOSTAVLJANJE KONSOLIDOVANIH FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA ZA 2017. GODINU

Datum objave: 31-07-2018


Na sajtu Agencije za privredne registre (APR) je objavljena vest kojom se podsećaju svi obveznici koji imaju kontrolu nad jednim ili više pravnih lica, odnosno imaju obavezu sastavljanja i dostavljanja konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za ekonomsku celinu u skladu sa članom 27. Zakona o računovodstvu, da 31. jula 2018. godine (utorak) do 24 časa, ističe Zakonom propisani rok za dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2017. godinu.

 

Sve informacije u vezi sa konsolidovanim godišnjim finansijskim izveštajima za 2017. godinu objavljene su u delu "Finansijski izveštaji" - "Vrste finansijskih i drugih izveštaja i dokumentacije" - "Konsolidovani godišnji finansijski izveštaj".

 

Za dodatna objašnjenja na raspolaganju je mejl adresa finizvestaji@apr.gov.rs.

 

Za sva pitanja u vezi pristupa PIS FI sistemu ili problema sa potpisivanjem korisnici se mogu obratiti na mejl adresu sd@apr.gov.rs.

IPC višednevno SAVETOVANJE
PALIĆ, 7-10. april 2019.

- SAVETOVANJE za EKONOMISTE i PRAVNIKE

- Novine i aktuelnosti u PORESKOM, RAČUNOVODSTVENOM, FINANSIJSKOM, BUDŽETSKOM i PRAVNOM POSLOVANJU privrednih društava, javnih preduzeća i korisnika budžetskih sredstava

IPC višednevno SAVETOVANJE
PALIĆ, 7-10. april 2019.

- NOVI ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA

- JAVNE NABAVKE u praksi

IPC TRENINZI u aprilu

- USPOSTAVLJANJE SISTEMA FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA I KONTROLE U JAVNOM SEKTORU

Palić, 8. i 9. april od 16h do 19.30h

- Nove OBAVEZE DIREKTORA ŠKOLA

Palić, 10. april od 9.30h do 14h