POČELA KONTROLA FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA I PRAVILNOSTI POSLOVANJA BUDŽETSKIH KORISNIKA

Datum objave: 24-02-2016


Državna revizorska institucija najavlila je kontrolu finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja budžetskih korisnika za 2015. godinu u koju je uključeno 26 budžetskih korisnika. Prema programu DRI kontrolom će biti obuhvaćeni sledeći subjekti: Ustavni sud, Geološki zavod, Republička direkcije za robne rezerve, Gerontološki centar Beograda, Studentski centar Beograda, Zavod za hitnu medicinsku pomoć u Beogradu, dom zdravlja u Novom Sadu i Nišu, Institut "Torlak" u Beogradu, republički fondovi za penzijsko-invalidsko osiguranje, za zdravstveno osiguranje i za vojne osiguranike.

 

U toku je i kontrola pravilnosti poslovanja sedam opština - Velika Plana, Dimitrovgrad, Srbobran, Sečanj, Bela Palanka, Novi Bečej i Ljubovija, kao i šest gradova - Zaječar, Smederevo, Subotica, Leksovac, Šabac i Požarevac.

 

Državni revizori sprovode i dve revizije svrsishodnosti poslovanja - o sopstvenim prihodima direktnih i indirektnih korisnika republičkog budžeta i o opravdanosti formiranja komisija i drugih stalnih i privremenih radnih tela u javnom sektoru.

IPC višednevno SAVETOVANJE
PALIĆ, 7-10. april 2019.

- SAVETOVANJE za EKONOMISTE i PRAVNIKE

- Novine i aktuelnosti u PORESKOM, RAČUNOVODSTVENOM, FINANSIJSKOM, BUDŽETSKOM i PRAVNOM POSLOVANJU privrednih društava, javnih preduzeća i korisnika budžetskih sredstava

(POPUST za prijave do 20. marta 2019.)

IPC višednevno SAVETOVANJE
PALIĆ, 7-10. april 2019.

- NOVI ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA

- JAVNE NABAVKE u praksi

(POPUST za prijave do 20. marta 2019.)

IPC TRENINZI u aprilu

- USPOSTAVLJANJE SISTEMA FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA I KONTROLE U JAVNOM SEKTORU

Palić, 8. i 9. april od 16h do 19.30h

- Nove OBAVEZE DIREKTORA ŠKOLA

Palić, 10. april od 9.30h do 14h

Prijava na mailing listu

Dobijanje IPC vesti (aktuelne informacije) putem e-mail-a